Posts

Showing posts from 2014

Persahabatan

Image
Assalamualaikum .

perpisahan amat menyakitkan . terpaksa berpisah dengan orang yang kita rapat , sayang dan sebagainya . bila dah naik form 4 lagi banyak dugaan . homework kau tak payah cakap la . kalau boleh setiap subjek yang kau belajar hari ini , semua ada homework . nampak tak homework dengan kita tak boleh terpisah ? buddyz sangatkan ? tak boleh terpisah dengan homework boleh lagi . terpisah dengan kawan ? itu tak boleh tahan beb .

ceritanya aku terpaksa berpisah dengan kawan yang paling baik , rapat , caring , cute dan sebagainya la . dia la tempat aku luahkan perasaan . dia la tempat aku lepaskan geram . nanti tak adalah dengar suara suara yang nyaring menjerit "crush aku !" . dia sorang je yang berani mati menjerit macam orang nak terberanak depan crush dia sendiri . gedikkan ? tapi gedik gedik pun tu la nanti yang aku rindu . isnin ni dah tak nampak dah muka dia dekat sekolah . cepatkan ? last jumpa dia semalam . sebak betul rasanya . kalau dia boleh bawa handfon …